VACATURE INGEVULD
AVENO - Fascinated by how oils and fats can be combined with food to enhance taste experiences, and how lipid chemistry contributes to perfect product structures, Aveno is established to provide a full range of lipid possibilities to help every professional chef.
Its head office located at the port of Antwerp Belgium, the centre of Europe, provides a natural gateway to the world through which numerous of customers are being served on a daily basis in and far beyond Europe. Aveno’s warehouses are established near production units (edible oil, edible fat, margarine and olive oil production sites) to lower costs and enable short delivery terms regardless order size.
Know-how and professionalism stems from Aveno’s high qualified and motivated personnel which results in a flexible, market trend driven approach to retailers, wholesalers, agents within food industry and large caterers.
Wij zijn op zoek naar:
Functiebeschrijving
Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle operationele werkzaamheden in de bereiding van margarines, vetten en oliën volgens bepaalde schema’s en interne procedures.
Takenpakket
Profiel
Aanbod
Its head office located at the port of Antwerp Belgium, the centre of Europe, provides a natural gateway to the world through which numerous of customers are being served on a daily basis in and far beyond Europe. Aveno’s warehouses are established near production units (edible oil, edible fat, margarine and olive oil production sites) to lower costs and enable short delivery terms regardless order size.
Know-how and professionalism stems from Aveno’s high qualified and motivated personnel which results in a flexible, market trend driven approach to retailers, wholesalers, agents within food industry and large caterers.
Wij zijn op zoek naar:
PROCESOPERATOR
Functiebeschrijving
Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle operationele werkzaamheden in de bereiding van margarines, vetten en oliën volgens bepaalde schema’s en interne procedures.
Takenpakket
- Verzamelen, afwegen en samenvoegen van ingrediënten conform de receptuur
- Volgens receptuur bewerken van grondstoffen volgens vastgestelde procedures
- Beheren, bedienen en verpompen van grondstoffen en handcomponenten naar productie-installaties
- Bedienen, instellen en bewaken van de parameters van de productinstallaties, kleppen, tanks, … waaronder de perfectoren, pennemachine, combinator, … etc.
- Bewaken van de voortgang en de kwaliteit van het product bij het afvullen
- Uitvoeren van analyses (vocht, pH)
- Het verzamelen van referentiestalen van de producten
- Oplossen van storingen en werken volgens de richtlijnen op gebied van hygiëne en veiligheid.
Profiel
- Je behaalde minimaal een TSO diploma bij voorkeur in een technische of voedings-gerelateerde richting of gelijkgesteld door ervaring
- Je hebt een goed praktisch-technisch inzicht;
- Ervaring in de voeding is een pluspunt, geen must. Toch heb je een gezonde interesse om in de voedingssector te werken;
- Je bent een teamplayer
- Je bent gemotiveerd en flexibel naar regimes, uren en werktaken;
- Je bent leergierig ingesteld en stressbestendig;
- Je hebt een logisch denkvermogen en inzicht in processen;
- Nauwkeuring werken met oog voor kwaliteit, normen, hygiëne en veiligheid;
- Je rapporteert aan de hoofd voorbereider
Aanbod
- Een uitdagende job in een dynamische omgeving;
- Een aantrekkelijk loon aangevuld met een shiftpremie;
- Je bent bereid te werken in een 3 ploegensysteem
Is een van bovenstaande functies iets voor jou? Mail dan je CV en motivatiebrief naar Sabine op hr@aveno.be!
Spontaan solliciteren? Dat kan! Stuur ons je CV en vertel ons waarom je graag voor Aveno wil komen werken.